|
Ранкова гімнастика
|
|
| Юту) | Дата: Вторник, 23.06.2009, 20:40 | Сообщение # 16 |
 +
Статус: Офф
| ше можу сказати що всі проблеми будуть після Нового року а в 1семестрі всьо буде заєб..(на форумі можна матюкатись?). Гроші залишаються під кінець року. Вас будуть кормити сирками і соком) А після Нового року і виборів президента буде ... =(
Мы все делали правильно, а если мы делали что-то неправильно, то оно становилось правильным, потому-что МЫ это делали (Г)
|
| |
|
|
| Vendigo | Дата: Вторник, 23.06.2009, 21:32 | Сообщение # 17 |
 Князь
| нє ну так а шо... если не будет норм душа, про зарядку прийдеться забыть.. Нужно будет договариваться за душ. Думаю если много людей будут делать зарядку то душ будут открывать

|
| |
|
|
| Triar | Дата: Вторник, 23.06.2009, 21:35 | Сообщение # 18 |
 ...
| та просто еще тот фактор что больше половины кабинок не раьотает..а в душе и без зарядки очередь, шо ну його)
Делай выводы)))
|
| |
|
|
| Vendigo | Дата: Вторник, 23.06.2009, 21:37 | Сообщение # 19 |
 Князь
| на сайте Цензура он или как?

|
| |
|
|
| Triar | Дата: Вторник, 23.06.2009, 21:40 | Сообщение # 20 |
 ...
| походу он нада)
Делай выводы)))
|
| |
|
|
| Decl | Дата: Среда, 24.06.2009, 11:26 | Сообщение # 21 |
 Староста
| Народ.. 1.Мороз приходит через день в 7.00 утра.. 2 Душ будет работать каждый день..С 7.00 до 22.00
|
| |
|
|
| Vendigo | Дата: Среда, 24.06.2009, 11:37 | Сообщение # 22 |
 Князь
| Quote (Decl) Душ будет работать каждый день..С 7.00 до 22.00 Вотето тяга!!!

|
| |
|
|
| Юту) | Дата: Среда, 24.06.2009, 14:05 | Сообщение # 23 |
 +
| Quote (Decl) 2 Душ будет работать каждый день..С 7.00 до 22.00 Маша запамятай одну річ:довіряти адміністрації не можна. Якщо хочеш знати кому саме і чому- пиши. Потім можна получити удар в спину а вони будуть вдавати що нічого не сталось. Навіть вихователь може підісрати в кінці. Правда я довіряв Софі в міру того як відчував. Треба її розуміти трішки, але вчинки деяких людей серед адміністрації я не розумів. (Краще знати хто твої вороги, аніж не знати хто твої друзі)( Я.О. )
Мы все делали правильно, а если мы делали что-то неправильно, то оно становилось правильным, потому-что МЫ это делали (Г)
|
| |
|
|
| Decl | Дата: Среда, 24.06.2009, 16:42 | Сообщение # 24 |
 Староста
| То что все время подсырает Тамара Ивановна, я знаю.. Но теперь я на прямую общаюсь с дреком
|
| |
|
|
| Юту) | Дата: Среда, 24.06.2009, 17:35 | Сообщение # 25 |
 +
| =) правильно. дрек хоть мужик. до речі Мороз тоже красень в деяких речах...яким би він не був ахєр..зним мужиком, він може спортити настрій
|
| |
|
|
| Decl | Дата: Четверг, 25.06.2009, 11:32 | Сообщение # 26 |
 Староста
| Если бы не Мороз, то меня бы в этом году выгнали..Он спас..
|
| |
|
|
| Vendigo | Дата: Четверг, 25.06.2009, 13:25 | Сообщение # 27 |
 Князь
| Quote (Decl) Если бы не Мороз, то меня бы в этом году выгнали..Он спас.. и не тебя одну он спас... он вобще крутой мужик З.Ы. только на футболе слишком легко выходит из строя)

|
| |
|
|
| Triar | Дата: Четверг, 25.06.2009, 13:36 | Сообщение # 28 |
 ...
| Quote (Vendigo) и не тебя одну он спас... шо правда то правда)))
Делай выводы)))
|
| |
|
|
| Юту) | Дата: Четверг, 25.06.2009, 14:00 | Сообщение # 29 |
 +
| Він спас бо йому за то нічого не буде. Так би поступив кожен майже.. А коли вже йдуть проблеми вище і він повинен ризикувати то він сяде на очко.. Надіюсь у вас не буде проблем з МВД, Військоматом і законом. В таких випадках надіятись можна тільки на себе і на близьких.
|
| |
|
|
| Vendigo | Дата: Пятница, 26.06.2009, 12:51 | Сообщение # 30 |
 Князь
| а какие могут быть проблемы с военкоматом?

|
| |
|
|